MOSCOW ROB FRAKKE – MØRKE GRÅ

3.999 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

70% Virgin Wool, 20% Polyamide, 10% Cashmere
Normal

Moscow rob frakke i lækker uld/cashmere blanding i mørke grå fra The Garment. Frakken har klassisk trendcoat fit, er lang med høj slids bagpå og bindebælte i taljen.

Frakken giver dit et super elegant og eksklusivt look, fås også i Toast - se den her.

Længde str. 36: 130 cm

Relaterede varer

Moscow rob frakke fra the Garment

Super elegant og eksklusiv frakke i trendcoat fitting i Dark grey. Frakken er designet og lavet af Københavnske the Garment og er også lavet en Toast farvet.

Vaskeanvisning:

Frakken kan ikke vaskes da den er lavet af 100% uld. Send altid frakken til rens. Hæng den ud og lad den lufte.

 

The Garment er et Københavner brand grundlagt af Sofia Roe og Charlotte Eskildsen. Deres fokus er bæredygtighed og ønsker at skabe lækre tidsløse styles. Vi er super stolte af at forhandle dette brand og kan på alle måder stå indefor tankegangen bag designernes måde at tænke på.

Brand

The Garment

The Garment

The Garment er et københavnsk fashionbrand, der blev etableret i 2020. Brandet har en sæson-løs tilgang til deres design og skaber tidløst tøj til kvinder. Deres mål er at genskabe den perfekte garderobe med deres design i bæredygtige materialer af høj kvalitet. De målretter derfor deres brand til kvinder, der ønsker at skabe en garderobe med bæredygtige og personlige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger sæson efter sæson. Bag The Garment står designerne Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, der begge er inspireret af en enkel og minimalistisk æstetik. Designet bærer derfor også præg af klassiske snit, neutrale toner og gennemførte detaljer.
Farve

Dark Grey

Mål

Normal

Størrelse

UK 8 – EU S

Kvalitet

70% Virgin Wool, 20% Polyamide, 10% Cashmere