MARLEY SKJORTE – SKY BLUE

1.399 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Normal, Størrelsesvarende

Marley skjorte i 100% lækker bomuldpoplin i smuk blå farve fra Lovechild 1979.

Skjorten er oversize og har et enkelt og klassisk look med fin skjortekrave, ballonærmer og rynk ved manchetten. Skjorten er gennemknappet med en 8 cm stolpelukning.

Style den på forskellige måder. Brug den som en klassisk skjorte men også åbentstående som en jakke med en tank top eller t-shirt under.

Marley skjorte fåes også i tobacco, se den her.

Mål str. 36:

Bryst: 124 cm

Længde: 62 cm

Målene variere med 1-2 cm pr. størrelse.

Marley skjorte fra Lovechild 1979

Super lækker og skøn skjorte fra Lovechild 1979. Den fåes i både sky blue eller tobacco og er fremstillet i 100% bomuld.
Brug skjorten til alle underdele men også som en lækker og let forårsjakke.

Vaskeanvisning:

Skjorten kan vaskes i maskinen på 30 grader skånevaske. Vask altid skjorten sammen med tøj i samme farve og følg altid vaskemærket i tøjet.

 

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode. De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!
Farve

Sky blue

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

34, 36