MARGRET MIDI SKIRT – CHARCOAL GREY

349 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% økologisk bomuld
Normal

Margret midi skirt i 100% økologisk bomuld fra esmé studios. Nederdelen elastikbånd i taljen med justerbarer snore og logobadge. Nederdelen har lommer i begge sider og samt pipping i ned langs siderne. 

Pasformen er løs og det brede elastisk bånd gør at nederdelen kan placeres både højt og lavt på taljen.

Længde str. S: 80 cm

Se også Calla nederdel fra esmé i samme længde her

Du kunne også være interesseret i...

SALE
279 kr.

På lager

Margret midi skirt

Nederdelen er super feminine og passer til stort set alle overdele. Den er løs og luftig i kvaliteten og er den perfekte efterårsnederdel.

Vaskeanvisning: 

Nederdelen kan vaskes i maskinen op 40 grader skåneprogram. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun nederdelen sammen med tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Chateau Grey 

Farve

Charcoal Grey, Chateau Grey

Kvalitet

100% økologisk bomuld

Mål

Normal

Størrelse

S, M, L

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]