MAREN LOOSE SHORTS – SAFARI

249 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

70% EcoVero Viscose/ 30% Linen
Normal

Maren loose shorts fra danske esmé studios i en lækker viscose og hør kvalitet.

Shortsene har en afslappet pasform med lommer i begge sider og elastik med bindebånd i taljen. 

Style de lækre shorts sammen med Maren oversize shirts i samme kvalitet og farven, se den her

 

Du kunne også være interesseret i...

Maren loose shorts

Lækre shorts i hør/viscose kvalitet fra danske esmé studios. Shortsene er de perfekt sommershorts, lette og luftige i kvaliteten og har en god benhængde. Brug shorstene sammen med t-shirst eller tanktops men også gerne som et helt sæt styles med Maren oversize shirt. 

Vaskeanvisning: 

Shortsene kan vaskes i maskinen på skåneprogram. Følge altid vaskemærket i tøjet og vask kun dine shorts sammen med andet tøj i samme farve. Vi anbefaler at shortsene lægges fladt til tørre. 

Pantonefarve: Safari

 

Størrelse

XS, S, M, L

Farve

Safari

Kvalitet

70% EcoVero Viscose/ 30% Linen

Mål

Normal

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]