MANNY STRIK PULLOVER – MØRKE BRUN

879 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 30 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Merinould
Løstsiddende

Manny Pullover i lækker mørkebrun farve fra Lovechild 1979. Strikken har turtle neck med en bred rib, dropped shoulders, lange ærme og slidser i begge sider. Der er rib kant både ved håndledende og i bunden af strikken.

Pasformen er løs og afslappet men størrelsen er normal.

Manny strik pullover med høj hals er super lækker og dejlig varm at have på, den er fremstillet i 100% Marinould og kan holde dig varm hele vinteren. Styl den med en skjort under, brug den under en blazer og sammensæt den sammen med alle dine underdele.

Mål str. 36:

Bryst: 116 cm

Længde 69 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Dark Brown

Relaterede varer

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode. De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!
Farve

Dark Brown

Kvalitet

100% Merinould

Mål

Løstsiddende

Størrelse

XS, S, M, L