MAIN LANGÆRMET TIE DYE T-SHIRT – BEIGE

699 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% organic cotton
Løstsiddende, Normal

MAIN LANGÆRMET TIE DYE T-SHIRT fra danske Blanche i lækker bomuldskvalitet. Den langærmede t-shirt har rund hals og er super cool med flot tie dye print. T-shirten fås også med korte, køb den her.   Mål str. S:   Bryst: 102 cm Længde:62 cm Målene variere med 2-3 cm pr. størrelse.

Relaterede varer

MAIN LANGÆRMET TIE DYE T-SHIRT

Super cool langærmet t-shirt med tie dye print fra danske Blanche CPH. Den langærmede t-shirt er perfekt til skiftet mellem koldt og varmere vejr. Style den til jeans eller wide pants. Brug den sammen med shorts til sommer.

Vaskeanvisning:

T-shirt kan vaskes i maskinen på 30 grader skånevask. Vask altid dit tøj sammen med tøj i samme farve og følg vaskeanvisning i tøjet.

Pantonefarve: Cinder

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Cinder

Størrelse

XS, S, M

Kvalitet

100% organic cotton

Mål

Løstsiddende, Normal