MAGGIE STRIK PULLOVER – CREME

949 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Alpaca, 13% Polyamide
Køb en størrelse mindre end normalt, Løs og oversize

Maggie strik pullover i flot lys beige farve. Strikken er ultra blød og kradser ikke, har lange ærmer samt rund halsudskæring.

Strikken er grovstrikket, har en løs og oversize pasform, så køb gerne en størrelse mindre end normalt.

Strikken er her stylet med Claire nederdel, køb den her.

Maggie strik pullover fra Lovechild 1979

Super lækker og blød striktrøje i lys beige farve.

Vaskeanvisning:

Strikken tåler ikke maskinvask og skal derfor vaskes i hånden, brug koldt vand. Læg trøjen på et håndklæde når den er våd og lad den langsomt tørre. Hæng dine striktrøjer ud i fugtig vejr og lad dem lufte, på den måde behøver du ikke at vaske dine trøjer så ofte.

Lovechild 1979 fremstiller de lækreste strik pullover i lækre bløde materialer. I denne striktrøjer er der 87% alpaca og 13% polymide.

Farve

Fog

Kvalitet

87% Alpaca, 13% Polyamide

Mål

Køb en størrelse mindre end normalt, Løs og oversize

Størrelse

XS, S, M

Brand

Lovechild 1979

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode. De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline! [/col] [/row]