LUNA SHORT JUMPSUIT – CHATEAU GREY

399 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% organic cotton
Løs og oversize

Luna short jumpsuit fra danske esmé studios i cool grå farve. Jumpsuiten er fremstillet i økologisk 100% bomuld, er gennemknappet og har 2 brystlommer foran. 

Pasformen er løs og oversize, men størrelsesvarende. 

Super cool jumpsuit som giver dig personlighed og kant.  

Du kunne også være interesseret i...

Luna short jumpsuit

Det lækre korte jumpsuite er super cool og giver din styling kant og personlighed. Lækkert økologisk bomuld i flot går farve. Brug det med sneakers eller klipklappere når det er rigtig varmt. Kan også styles med korte støvler, rosa rib tank top og en blazer over. 

Vaskeanvisning: 

Jumpsuiten kan vaskes på 30 grader i maskinen. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask den kun sammen med andet tøj i samme farve. Vi anbefaler at jumpsuiten lægges fladt til tørre. 

Pantonefarve: Chateau grey

Farve

Chateau Grey

Kvalitet

100% organic cotton

Mål

Løs og oversize

Størrelse

S, M

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]