LUCIA 2/4 OVERSIZE ANKLE DRESS – CORN STALK

250 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

95% Organic cotton/ 5% Elastane
Løs og oversize

Lucia 2/4 oversize ankle dress fra danske esmé studios i en lækker og super blød bomuldskvalitet. Kjolen har en løs og oversize pasform med rund hals og lommer i begge sider. 

Længde str. S: 120 cm

Lucia kjolen har samme lækre kvalitet som Lucia t-shirts, se dem her. 

Lucia 2/4 oversize ankle dress

Lækker og super blød oversize kjole i bomuld fra danske esmé studios. Kjolen er den perfekt sommer kjole, den er easy to wear og dejlig luftig i sommer varmen. Brug den med Havaianas eller sneaks. Style den med en blazer over om aften hvis det bliver koldt. 

Vaskeanvisning: 

Kjolen kan vaskes i maskinen på 30 grader. Følg altid vaskeanvisning i tøjet og vask kun kjolen sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Corn stalk

Farve

Corn stalk

Kvalitet

95% Organic cotton/ 5% Elastane

Mål

Løs og oversize

Størrelse

S, M, L, XL

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus.
De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre.
Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.