LOTTE DRESS – PISTACHIO

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 500 kr..

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Bomuldspoplin
Lidt oversize, Løstsiddende

Lotte dress i en lækker 100% bomuldspoplin fra danske Lovechild1979. Skjortekjolen har en flot brun farve og er enkelt og simpel i sit udtryk. Den  knappes med små fine knapper og har en brystlomme i venstre side. 

Skjorten har en løs pasfom men er størrelsesvarende. 

Lotte dress fåes også i brun farvet, se den her. 

Lotte dress

Lækker bomulds skjortekjole fra danske Lovechild 1979 i flot brun farve. Skjortekjolen kan bruges hele året og nemt style både op og ned alt efter skovalg og accessories. Se de andre styles i samme kvalitet og farve her

Vaskeanvisning: 

Kjolen kan vaskes på skåneprogram 30 grader i maskinen. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun kjolen sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Pistachio

Farve

Pistachio

Kvalitet

100% Bomuldspoplin

Mål

Lidt oversize, Løstsiddende

Størrelse

34, 36, 38, 40

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode.
De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild 1979 er feminine med et touch af det maskuline!