LENA BUKSER – SAND

399 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

50% Organisk Bomuld/ 50% Bomuld
Almindelig pasform - højtalje

Super cool high waisted jeans fra esmé studio i lys forvasket sand farve. Bukserne er kraftige i kvaliteten og sidder rigtig godt. De er 7/8 del længde og kan nemt smøges op, hvis man gerne vil have dem kortere. Der er lommer i begge sider samt bagpå. Bukserne er normale i størrelsen, men en smule er højtaljede. Ønsker man ikke at bukserne skal side højt på taljen så køb en størrelse større så de falder længere ned på hoften.

Et par højtaljede jeans er et must have i en hver garderobe. Den lyse farve er perfekt til sommeren og passer til stort set alle dine overdele.
Super cool sammen med en tank top, en t-shirt eller en løs skjorte.

Style med mørke overdel og støvler i efteråret.


Mål str. S

Længde inderside ben og ned: 70 cm
Talje: 74 cm
Pantonefarve: Bleached Sand

Farve

Bleached Sand

Kvalitet

50% Organisk Bomuld/ 50% Bomuld

Mål

Almindelig pasform – højtalje

Størrelse

XS, S, M

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]