KAELA BOATNECK STRIK – SAND MELANGE

1.599 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 40 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

56% Alpaca, 44% Organic Cotton
Normal

Kaela boatneck strik i en lækker alpaca-/bomulds kvalitet. Strikken er håndstrikket af lokale damer i Århus. Trøjen er ultra blød og lækker at have på. Den kradser ikke.

Strikken har dropped shoulders, åben hals og er taljekort og passer derfor perfekt til dine højtaljede buskser og nederdele.

Den lækre strik er her stylet med Lean bukser fra Hope.

Strikken er løstsiddende men størrelsessvarende.

Relaterede varer

1.299 DKK

På lager

Kaela boatneck strik i flot sand melange.

Denne lækre Kaela boatneck håndstrikket striktrøje er strikket af lokale damer i Århus. Strikken er helt unik og hver strik er lavet med kærlig og omhug af de dygtige damer, som vi er rigtig stolte af at samarbejde med. Garnet er nøje udvalgt til hver enkelt strik.

Styling af Kaela boatneck strik:

Style den smukke og lækre striktrøje sammen med sort vidde bukser, vi kan anbefale bukser fra svenske Hope Stockholm. Det svenske brand er rigtig dygtige til at lave bukser hvor pasformen er helt i top. Hvad enten du er til wide pants, bukser med høj talje eller mere buisness relaterede bukser, kan vi finde et par til dig i Hopes lækre buksekollektion.
Strikken har den perfekte længde til et par højtaljede jeans og passer perfekt til Avelon Jeans fra Blanche CPH. Brug også strikken sammen med en nederdel. Den flotte Giovanni faux leather nederdel fra Lovechild 1979 passer perfekt til den hjemmestrikkede trøje og giver dig et eksklusivt  og cool look.
Brug strikken med en tanktop evt. den hvide rosa rib tank top fra Blanche eller under eller basic bluse fra Seamless basic under.
Tag en blazer eller skindjakke over hvis du skal ud. Brug også Kaela strik under en vest med et chunk tørklæde.

Vaskeanvisning af Kaela boatneck strik:

Kaela strik skal håndvaskes ved 20 grader. Læg herefter stikken til tørre evt. på et håndklæde, så pasformen ikke ændres. Hæng aldrig dine striktrøjer op når de er våde, de kan strække sig og pasformen ændres.
Skån trøjen ved at lufte den i stedet for at vaske den for ofte. Hæng strikken udenfor i fugtigt vejr.

Hjemmestrik er så lækkert og behageligt at have på samtidig med at man næsten kan være sikker på, at man ikke møder andre med den samme strik. Denne lækre strik er fremstillet af en blanding af alpaca og økologisk bomuld.

 

Brand

Came Studio

Farve

Sand Melange

Kvalitet

56% Alpaca, 44% Organic Cotton

Mål

Normal

Størrelse

S, M