JUNE KNIT PANTS – PALOMA

300 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

90% Organic cotton, 10% Cashmere
Normal

June knit pants fra danske esmé studios i en lækker cashmere/bomuldskvalitet. 

Bukserne er ribstrikkede og lækre bløde at have på. Elastiskbånd i taljen med justerbar snore. Pasformen er regular med brede ben. 

Længde (inderside) str. S : 78 cm

Se vores øvrige udvalg af cashmere her. 

June knit pants

Lækre og bløde ribstrikkede bukser i kashmirblandning. 

Style bukserne med en tanktop og en blazer over, brug dem som “hjemmebukser” eller med en stor strik eller oversize t-shirt over. 

Vaskeanvisning: 

Bukserne kan vaskes i maskinen på 40 grader skåneprogram. Vi anbefaler at du lægger dem fladt til tørre efter vask, så de ikke strækker sig og mister pasformen i våd tilstand. 
Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun bukserne med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Paloma

Farve

Paloma

Kvalitet

90% Organic cotton, 10% Cashmere

Mål

Normal

Størrelse

XS, S, M, L

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus.
De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre.
Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.