JADE BLUSE – SORT – 100% MERINOULD

849 kr.

På lager

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Merinould
Passer alle størrelser, Tætsiddende

Lækker basis Jade bluse fra Seamless basic i 100% merinould. Blusen har lange raglanærmer og rund hals. Der er dobbeltsøm ved halsen, ærmerne og i bunden af blusen. Der er er ingen sidesøm eller synlige syninger i siderne.

Blusen er i fin ribstrik og flexibel i pasformen, den er onesize og tilpasser sig alle størrelser.

En virkelig lækker uld basis bluse, den kradser ikke og er ultra blød at have på. Bruge den under en blazer eller en strik, som undertrøje i de kolde måneder eller som en fin tætsiddende bluse.

Uld blusen fås også i grå melange, se den her.

Længde: 71 cm

Du kunne også være interesseret i...

Jade bluse fra Seamless Basic

De populære og lækre basic styles fra Seamless Basic er et musthave i enhver garderobe. De fremstilles i både bomuld og uld og kan derfor bruges hele året. De findes i mange farver og forskellige shapes og passer på den måde samme med hele din garderobe.

Brug bomulds stylesene i foråret og skift dem ud med uld når det bliver koldere. Alle styles er bløde og behagelige at have på.

Vaskeanvisning

Alle bluser kommer i en FSC certificeret paper bag med vedlagt vaskeanvisning.

Farve

Black

Kvalitet

100% Merinould

Mål

Passer alle størrelser, Tætsiddende

Størrelse

Onesize

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.