HAVAIANAS SLIM VELVET – BLACK

299 DKK

Ryd
Bestil inden 12 timer 40 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

Gummi, Velour
Almindelig

Havaianas slim velvet er en smuk og feminin flip-flop. Blød og behagelig sål, remmene i velour giver sandalen et eksklusivt og feminint look. Havaianas logo i sølv.

Perfekt alternativ til en stilet. Brug dem sammen med kjoler og nederdele og giv dit aftenlook et touch af sporty og afslappethed.
Et af sommerens must-haves!

Se vores øvrige udvalg af Havaianas her. 

Havaianas slim velvet

Havaianas´ flip flops/klip klappere er den seneste tid blevet virkelig populære til styling. I dag har alle minimum et par flip flops og gerne i flere farver. De er cool at style til stranden sammen med shorts og t-shirt eller til strandkjolen.

Den modebevidste pige styler dem til hendes oversized jakkesæt i en cool frisk farve. Det giver et fedt casual udtryk. De går godt sammen med sommerkjolen, nederdelen, jeans osv.

Brug dine Havaianas til alt

Havaianas flip flops/klip klappere giver et mere afslappet og sporty udtryk til din styling. De er blevet et musthave i en hver garderobe både for børn og voksne og hos begge køn. Denne sommersandal er en trend du ikke må gå glib af. Perfekte til havefesten sammen med den eksklusive kjole, den uformelle grillaften på terrassen, badeferien, eller blot som hjemmesko.

Fås i mange farver og forskellige modeller.

Pantonefarve: Black

Brand

Havaianas

HAVAIANAS

De klassiske og populære Havaianas er kendt i hele verden. De brasilianske sandaler så dagens lys for først gang i 1962 og er inspireret af den japanske sandal Zori. Navnet Havaianas er portugisisk og betyder Hawaiians.

De er fremstillet i 100% brasiliansk gummi, de lugter ikke, holder sin form og remmene bliver ikke løse. Der er anvendt en speciel trykketeknik, som gør at sandaler ikke falmer.

De fås i mange flotte farver og mønstre og kan købes i mere end 60 lande i hele verden. Havaianas er ikke længere blot en flip-flop/klip klap man bruger på stranden, de erstatter i dag ofte de klassiske sandaler og stiletter. Et must-have til en hver skogarderobe til alle i familien.

Farve

Black

Kvalitet

Gummi, Velour

Mål

Almindelig