HAVAIANAS SLIM – BLACK

279 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

Gummi
Almindelig

Havaianas slim model i sort er den klassiske flip-flop i en mere feminin udgave.

De smalle remme giver et mere enkelt og feminint udtryk. Sålen er blød og behagelig sål samt vandafvisende og slidstærk.

Brug dem gerne sammen med en kjole eller nederdel. En god erstatning til klassiske sandaler.

Et af sommerens must-haves!

Se vores øvrige udvalg af Havaianas her: 

Du kunne også være interesseret i...

Havaianas slim

Havaianas´ flip flops/klip klappere er den seneste tid blevet virkelig populære til styling. I dag har alle minimum et par flip flops og gerne i flere farver. De er cool at style til stranden sammen med shorts og t-shirt eller til strandkjolen.

Den modebevidste pige styler dem til hendes oversized jakkesæt i en cool frisk farve. Det giver et fedt casual udtryk. De går godt sammen med sommerkjolen, nederdelen, jeans osv.

Brug dine Havaianas til alt

Havaianas flip flops/klip klappere giver et mere afslappet og sporty udtryk til din styling. De er blevet et musthave i en hver garderobe både for børn og voksne og hos begge køn. Denne sommersandal er en trend du ikke må gå glib af. Perfekte til havefesten sammen med den eksklusive kjole, den uformelle grillaften på terrassen, badeferien, eller blot som hjemmesko.

Fås i mange farver og forskellige modeller.

Pantonefarve: Black

 

Farve

Black

Kvalitet

Gummi

Mål

Almindelig

Størrelse

35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Brand

Havaianas

HAVAIANAS

De klassiske og populære Havaianas er kendt i hele verden. De brasilianske sandaler så dagens lys for først gang i 1962 og er inspireret af den japanske sandal Zori. Navnet Havaianas er portugisisk og betyder Havaianas.
De er fremstillet i 100% brasiliansk gummi, de lugter ikke, holder sin form og remmene bliver ikke løse. Der er anvendt en speciel trykketeknik, som gør at sandaler ikke falmer.
De fås i mange flotte farver og mønstre og kan købes i mere end 60 lande i hele verden. Havaianas er ikke længere blot en flip-flop/klip klap man bruger på stranden, de erstatter i dag ofte de klassiske sandaler og stiletter.

Et must-have til en hver skogarderobe til alle i familien.