GIOVANNI HIGHWAISTED FAUX LEATHER SKIRT – BLACK

639 kr.

Bestil inden 10 hours 3 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Polyurethane
Højtaljet, Størrelsesvarende

Giovanni highwasited faux leather skirt  - cool nederdel i sort i faux leather fra Lovechild 1979.

Nederdelen har fast linning, er højtaljet og knappes ned foran. Nederdelen er foret (100% viskosefor), er en smule A-formet og har en enkelt lomme bagpå.

Mål str. 36:
Talje: 72 cm
Længde: 84 cm

Ligger du mellem 2 størrelser, så anbefaler vi at du vælger den største, da nederdelen sidder til på hoften og højt på taljen.

Du kunne også være interesseret i...

Giovanni highwaisted faux leather skirt

Brug denne skønne nederdel til både hverdag og fest. Style den med en stor strik og et par grove støvler. En stramtsiddende rullekrave eller top og et par høje hæle.

Se vores øvrige udvalg af skirts her: 

Farve

Black

Kvalitet

100% Polyurethane

Mål

Højtaljet, Størrelsesvarende

Størrelse

34, 36, 38, 40

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode.
De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!