GINSBURG SKJORTE – CAMEL FARVET

649 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% organic cotton
Normal, Størrelsesvarende

Ginsburg skjorte i 100% økologisk bomuld. Skjorten har et bred stolpelukning, høj krave og lange ærmer. Skjorten har et bredt fast stykke i bunden og er ikke gennemknappet.

Skjorten har en afslappet pasform men er størrelsesvarende.

Super cool og anderledes skjorten som kan bruges både til hverdag og fest alt efter hvordan du styler den. Brug den både knappet helt op eller åbenstående.

Skjorten fås også i sort - se den her.

Mål str. S:

Bryst 104 cm

Længde: 63 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
649 kr.

På lager

Ginsburg skjorte i camel farvet

Lækker skjorte i 100% økologisk bomuld fra danske Blanche CPH. Skjorten har en skøn pasform og giver dig et cool og afslappet look.

Vaskeanvisning:

Ginsburg skjorte kan vaskes på 30 grader maskinvask. Hæng eller lig skjorten til tørre efter vask. Vask altid skjorten sammen tøj i samme nuance.

De lækre styles fra Blanche CHP er gennemarbejdet og fremstillet i de bedste bæredygtige materialer.

Farve

Tigers Eye

Kvalitet

100% organic cotton

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

36, 38, 40

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.