GIA 5 – BLACK

1.400 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Nappa Læder
Normal

Gia 5 klip klap sandal i sort, fremstillet i super lækkert og blødt kalveskind.

Sandalen er fremstillet i nappaskind både indvendigt og udvendigt og er dejlig blød af have på. Sålen er i 100% gummi og er ca. 2 cm høj.

Sandalerne er fremstillet i Italien af det kendte skomærke Gia Borghini, som er kendte for deres samarbejde med den kendte influencer Pernille Teisbaek.

Se resten af vores store udvalg af sandaler fra Gia Borghini her.

 

Du kunne også være interesseret i...

SALE
1.200 kr.

På lager

SALE

Gia 5

De lækreste og super trendy  klip klappere fra italienske Gia Borghini i det blødeste skind.

Vedligeholdelse 

De coole sandaler skal imprægneres ligesom dine andre skind sko og støvler. Brug imprægnering som er egnet til skind sko, så du ikke ødelægger dine nye sandaler.

Pantonefarve: Black

Farve

Black

Kvalitet

100% Nappa Læder

Mål

Normal

Størrelse

37, 39, 38

Brand

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Gia Borghini X Pernille Teisbaek

Den populære danske influencer og stylist Pernille Teisbæk har indgået endnu et designsamarbejde. Denne gang er hun gået sammen med det italienske brand Gia Couture, der er kendt for deres moderne og tidløse fodtøj. Samarbejdet har allerede varet gennem to sæsoner og den tredje er nu også landet i butikkerne, og selvfølgelig også her hos Came Studio. Gia x Pernille Teisbæk samarbejdet har ført fantastiske nye styles med sig som sandaler og støvler, der leverer et perfekt mix af italiensk håndværk og skandinavisk minimalisme. Her hos Came Studio er vi ligeledes faldet for den feminine udformning tilført et maskulint udtryk med tykke såler og brede stropper.