FLEX KJOLE – OFF WHITE

Original price was: 1.499 kr..Current price is: 700 kr..

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Polyester
Normal, Størrelsesvarende

Den klassiske og elegante Flex kjole fra HOPE i off white. Kjolen har slidser i begge sider, knapper foran samt bælte i taljen (kan tages af). Pasformen er løs med størrelsesvarende.

Kjolen er super behagelig at have på og kan bruges til flere forskellige anledninger. Kjolen der kan rede en hver dag eller fest!

Kjolen er flot med bæltet bundet i taljen og et par lange støvler eller en stilet. For et mere afslappet hverdags look, så style kjolen med et par bukser under og tage bæltet af, vi kan anbefale Lean bukser fra Hope.

Fås også i sort - se den her.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
Original price was: 1.499 kr..Current price is: 700 kr..

På lager

Flex kjole fra svenske Hope Stockholm

Den populære og super gode Flexkjole i flot off white. Kjolen er en absolut bestseller og er lavet i flere farver. Den nyeste version i off white er super elegant og flot både til hverdag og fest.
Designerne hos Hope Stockholm er dygtige til at fremstille langtidsholdbare styles som du kan bruge igen og igen. De kan styles på mange forskellige måder og du kan derfor bruge dine Hope styles til næsten alle anledninger.

Vaskeanvisning af Flex kjole

Kjolen er fremstillet i 100% polyester og kan vaskes i maskinen på 30 grader, kan ikke tørre tumbles. Efter vask hæng eller lige kjole til tørre ude at strække i den. Hæng evt. kjolen ud i fugtigt vejr og lad den lufte i stedet for at vaske den for ofte.

Farve

Off White

Kvalitet

100% Polyester

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

36, 40

Brand

Hope

HOPE

Det svenske Fashionbrand Hope er grundlagt i 2001 og designer tøj af høj kvalitet til både mænd og kvinder. Deres ønske er at inspirere og understrege den individuelle stil.
I 2017 er alle Hopes styles mærket med både herre- og damestørrelser, da brandets holdning er, at stil kommer før køn.
De flotte styles fra Hope er designet ud fra de klassiske tendenser og det originale design, kombineret med et rent og moderne udtryk.
HOPE er kendt for deres klassiske shaps med moderne silhuetter og et maskulint touch.