EVY LOOSE SHORTS – ALMOND OIL – 100% BOMULD

499 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

95% Organic cotton/ 5% Elastane
Normal

Evy loose shorts fra danske esmé studios i en lækker lysegul farve. Sweat shortsene er lækre bløde og har en afslappet pasform med lommer i siderne og elastik i taljen . 

Shortsene er størrelsesvarende. 

Mål str. S: 

Indeside af benet : 20 cm

Køb matchende sweatshirt til her. 

Sættet fåes også i chateau grey. 

Relaterede varer

499 DKK

Kun 1 tilbage på lager

Evy loose shorts

Lækre bløde shorts i en 100% økologisk bomuldskvalitet fra danske esmé studios. Shortsene er knæ lange og har en afslappet og cool pasform. Brug dem med matchende sweat eller en tanktop eller t-shirt. 

Vaskeanvisning: 

Shortsene kan vaske på 30 grader maskinvask. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun shortsene sammen med andet tøj i samme farve. 

 

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.
Farve

Almond oil

Kvalitet

95% Organic cotton/ 5% Elastane

Mål

Normal

Størrelse

S, M, L