ELVIRA BLUSE – GRÅ MELANGE -100% BOMULD

399 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Passer alle størrelser, Tætsiddende

Skøn basis ELvira bluse fra Seamless basic i 100% bomuld. Blusen har lange ærmer og rund hals. Der er er ingen sidesøm eller synlige syninger i siderne.

Blusen er let ribstrikket og flexibel i pasformen - blusen er onesize og tilpasser sig alle størrelser.

En virkelig lækker basis bluse, som kan bruges sammen med hele din garderobe. Bruge den under en blazer eller en strik, som undertrøje eller som en fin tætsiddende bluse.

Blusen fås også i sort og beige, se dem her.

Længde: 70 cm.

Elvira bluse fra Seamless Basic

De populære og lækre basic styles fra Seamless Basic er et musthave i enhver garderobe. De fremstilles i både bomuld og uld og kan derfor bruges hele året. De findes i mange farver og forskellige shapes og passer på den måde samme med hele din garderobe.

Brug bomulds stylesene i foråret og skift dem ud med uld når det bliver koldere. Alle styles er bløde og behagelige at have på.

Vaskeanvisning

Alle bluser kommer i en FSC certificeret paper bag med vedlagt vaskeanvisning.

Farve

Grå Melange

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Passer alle størrelser, Tætsiddende

Størrelse

Onesize

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.