EBBA STRIPE – SAND MELANGE/BLACK – 100% CASHMERE

1.439 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Cashmere
Normal

Ebba stripe cashmere strik fra Beta Studios i 100% cashmere i flot sand melange med sorte striber. Strikke har rund hals og lange ærme samt fine ribkanter i halsen, ærmet og bunden. Foran er der 2 lommer som giver strikken et mere sporty udtryk. 

Strikken er ultra blød og elegant. Den er super lækker at have på og kan bruges igen og igen. 

Se vores store udvalg af cashmere strik her.

Mål str. 36:
Bryst: 122 cm
Længde: 64 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Du kunne også være interesseret i...

Ebba stripe

En cashmere strik kan bruges hele året rundt. I de varmere måneder som en fin bluse, til de køligere aftner og i vinterhalvåret som en strik, eventuelt under en blazer eller en skindjakke.

Vi elsker begge cashmere og har man først haft en cashmere style i sin garderobe kan man ikke leve uden.

Der medfølger en lille kam til blusen, da ulden vil peele en smule. Brug denne kam til at fjerne overskuds uld og din cashmere bluse vil holde sig pæn i mange år.

Produktspecifikationer for Ebba stripe

  • 100% cashmere
  • Lange ærmer og rund hals
  • Lommer foran
  • Størrelsesvarende, løstsiddende

Vaskeanvisning: 

Cashmere kan ikke maskinevaske, så vi anbefaler at du vasken den i hånd. Hæng gerne dine strik ud i fugtigt vejr, så du ikke behøver at vaske dem så ofte. Brug en top fra Seamless basic under, for at reducere vask.

Pantonefarve: Sand melange/black

Kvalitet

100% Cashmere

Mål

Normal

Størrelse

XS, S, M

Farve

Sand melange/Black

Brand

Beta

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Beta Studios

Beta Studios er et Københavnsbaseret Fashion Cashmere brand fra 2017. Brandet er kendt for den helt unikke kvalitet af cashmere-garn samt deres klassiske og tidsløse designs. Garnet kommer fra små lokale gårde i Monogliet, og er af højeste kvalitet. Dette afspejles især i blødhed og komfort. De lækre strik kan bruges hele året rundt og kan med minimal pleje holde i mange år. Til kvinden som sætter pris på kvalitet og bæredygtighed - et must-have til enhver garderobe! [/col] [/row]