DINA DRESS – BLACK

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 500 kr..

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Normal

Dina dress fra Rue de Toyko i en lækker 100% bomuldskvalitet. Kjolen er en ærmeløs skjortekjole med fin lille skjortekrave og små knapper i den øverste del af kjolen.

Der er lommer i begge sidder og et aftageligt bindebånd i taljen og slids i den ene side. 

Kjolen fåes også i off white seersucker, se den her

Mål str. S: 

Længde: 121 cm
Brystvidde: 108 cm

Målene variere med 2-3 cm pr størrelse

 

Du kunne også være interesseret i...

SALE
Original price was: 1.399 kr..Current price is: 500 kr..

På lager

Dina dress

Lækker bomuldskjole i sort fra Rue de Toyko. Kjolen er skøn og behagelig at have på. Kjolen kan bruges både med og uden bindbånd. Perfekt med havaianas og sneaks. 

Vaskeanvisning: 

Kjolen kan vaskes på 30 grader skånevaske i maskinen. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun kjolen sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Black

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Normal

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Black

Brand

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!