DINA DRESS – BLACK

1.399 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% bomuld
Normal

Dina dress fra Rue de Toyko i en lækker 100% bomuldskvalitet. Kjolen er en ærmeløs skjortekjole med fin lille skjortekrave og små knapper i den øverste del af kjolen.

Der er lommer i begge sidder og et aftageligt bindebånd i taljen og slids i den ene side. 

Kjolen fåes også i off white seersucker, se den her

Mål str. S: 

Længde: 121 cm
Brystvidde: 108 cm

Målene variere med 2-3 cm pr størrelse

 

Du kunne også være interesseret i...

SALE
SALE
499 kr.

På lager

Dina dress

Lækker bomuldskjole i sort fra Rue de Toyko. Kjolen er skøn og behagelig at have på. Kjolen kan bruges både med og uden bindbånd. Perfekt med havaianas og sneaks. 

Vaskeanvisning: 

Kjolen kan vaskes på 30 grader skånevaske i maskinen. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun kjolen sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Black

Kvalitet

100% bomuld

Mål

Normal

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Black

Brand

Rue De Tokyo

[row]

[col span="12" span__sm="12"]

Rue De Tokyo

Rue De Tokyo er et Københavns Fashionbrand fra 2016. Designeren David Andersson har boet i mange lande og har derfor hentet sin inspiration fra hele verden og bragt den med til København. Rue De Tokyo er hovedsageligt inspireret af hans tid i Paris, Firenze og København.
Designet er klassisk, enkelt og elegant selv ned i de mindste detaljer, dette udspringer sig fra David Anderssons fascination af den japanske perfektionisme.
Tøjet er skabt af de fineste materialer og i den bedste kvalitet. Tøj fra Rue De Tokyo giver din garderobe et frisk pust fra hele verden!
[/col]
[/row]