DIBELLA SLEEVELESS SHIRT – BLUE

539 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Fairtrade Certificeret Økologisk bomuld
Boxy, størrelsessvarende

Dibella sleeveless shirt i flot blå farve fra Blanche. 

Den kort skjorte her en stor lomme foran, rund hals og knapper. Perfekt til en varm sommerdag på kontoret, da du har bare arme uden at vise dine skudre. 

Skjorten har en boxy og løssiddende pasform. En str. 36 kan sagtens passe en 38, da der stort set ingen forskel er på størrelserne.  

Se vores øvrige styles fra Blanche her:

Er du i tvivl om størrelsen? Skriv til os på vores online chat, vi svarer dig med det samme!

Dibella sleeveless shirt

Lækre og cool ærmeløs skjorte med fine detaljer. 

Skjorten er fremstillet i en 100% fairtrade økologisk bomuld, hvilket garantere gode arbejdsforhold for de arbejdere, der har lavet den. 

Produktspecifikation: 

  • Ærmeløs
  • 100% bomuld
  • Lomme detalje
  • Rund hals
  • Knapper foran
  • Boxy pasform

Vaskeanvisning: 

Skjorten kan vaskes i maskinen på 30 grader skåneprogram. Vi anbefaler at du hænger skjorten på en bøjle når den er våd. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. 

Pantonefarve: Blue

 

Farve

Blue

Kvalitet

100% Fairtrade Certificeret Økologisk bomuld

Mål

Boxy, størrelsessvarende

Størrelse

36, 38, 40

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.
Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.