CYPRUS OFF-SHOULDER KJOLE – SORT

2.199 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

98% Økologisk Bomuld, 2% Spandex
Normal

Cyprus off-shoulder kjole fra The Garment. Kjolen er lavet i en lækker økologisk bomuldskvalitet. Den er forment til en lang slank silhuet med off-shoulders, draperet nederdel med slidser i begge sider og smock i taljen.

Kjolen kan også bruges som en lang nederdel.

Fåes også med pufærmer i olive, se den her.

Relaterede varer

Ikke på lager
2.499 DKK

Udsolgt

Cyprus off-shoulder kjole fra The Garment

Så smuk en sommerkjole fra The Garment. Den kan både bruges til hverdag og fest. Style den med smykker og stilletter så er du klar til en festlig aften. Med et par flade sko eller havaianas så er kjolen den smukkeste kjole du kan bruge til dagligt. Brug den også som en lang nederdel.

Vaskeanvisning:

Kjolen kan vaskes på skåneprogram max 30 grader i maskinen. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kjolen sammen med tøj i samme farve.

Pantonefarve: black

Brand

The Garment

The Garment

The Garment er et københavnsk fashionbrand, der blev etableret i 2020. Brandet har en sæson-løs tilgang til deres design og skaber tidløst tøj til kvinder. Deres mål er at genskabe den perfekte garderobe med deres design i bæredygtige materialer af høj kvalitet. De målretter derfor deres brand til kvinder, der ønsker at skabe en garderobe med bæredygtige og personlige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger sæson efter sæson. Bag The Garment står designerne Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, der begge er inspireret af en enkel og minimalistisk æstetik. Designet bærer derfor også præg af klassiske snit, neutrale toner og gennemførte detaljer.
Farve

Black

Kvalitet

98% Økologisk Bomuld, 2% Spandex

Mål

Normal

Størrelse

UK 6 – EU XS, UK 8 – EU S, UK 10 – EU M