COPENHAGEN SHORTS – SORT

1.499 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Recycled Polyester
Normal

Copenhagen shorts i sort fra The Garment. Shortsene er quiltet og har lommer i begge sider, bindebånd og elastik i taljen.

Shortsene er normal i størrelsen og super cool.

For et stilbevidst look så style jakken med tilhørende Copenhagen jacket i samme kvalitet. Køb den her</a>.

Længde str. S: 35 cm

Længden varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Copenhagen shorts fra The Garment

The Garment er et Københavner brand grundlagt af Sofia Roe og Charlotte Eskildsen. Deres fokus er bæredygtighed og ønsker at skabe lækre tidsløse styles. Vi er super stolte af at forhandle dette brand og kan på alle måder stå indefor tankegangen bag designernes måde at tænke på.

 

Vaskeanvisning:

Shortsene kan vaskes på 30 grade skånevask i maskinen.

Brand

The Garment

The Garment

The Garment er et københavnsk fashionbrand, der blev etableret i 2020. Brandet har en sæson-løs tilgang til deres design og skaber tidløst tøj til kvinder. Deres mål er at genskabe den perfekte garderobe med deres design i bæredygtige materialer af høj kvalitet. De målretter derfor deres brand til kvinder, der ønsker at skabe en garderobe med bæredygtige og personlige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger sæson efter sæson. Bag The Garment står designerne Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, der begge er inspireret af en enkel og minimalistisk æstetik. Designet bærer derfor også præg af klassiske snit, neutrale toner og gennemførte detaljer.
Farve

Black

Mål

Normal

Størrelse

UK 8 – EU S, UK 10 – EU M

Kvalitet

100% Recycled Polyester