COMFY TUBE KJOLE – SORT

999 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 38 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Tight med stretch

Comfy tube kjole fra Blanche i sort med hvidt logo print. Kjolen er fremstillet af genbrugs plastflasker og er silkeblød og super behagelig at have på, modellen er tight men med masser af strech og den strammer ingen steder.

Kjolen kan også bruges som nederdel med en chunky strik. Style den over en t-shirt eller en rullekrave. Brug den sammen med matchende comfy leggings - køb dem her. Tilføj et par grove støvler og en blazer.

Længde str. S: 112 cm

Relaterede varer

Comfy tube kjole fra bæredygtige Blanche CPH. Brug den også som nederdel.

Comfy tube kjole kan vaskes på 30% grader maskinvask.

Varenummer: 83060

Pantonefarve: Black

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Black

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Tight med stretch

Størrelse

S, M