COMFY LEGGINGS – CAMEL

629 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Størrelsesvarende, Tight med stretch

De cool Comfy leggings er fremstillet af genbrugs plastflasker. De er super bløde og lækre at have på, modellen er tight men med masser af strech så de strammer ingen steder.

Leggings kan styles på mange måder. Brug dem som bukser med en en oversize skjorte og en vest eller blazer over. Brug dem under en kjole eller nederdel. Valget af sko er med til at dresse dem op eller ned. Men en høj sko eller støvle og sammen med en blazer er du klar til byen. Med et par klip klappere eller sneaks og en t-shirt får du et super cool og afslappet hverdags look.

Blanche logo leggings fås også i sort og grøn - køb dem her.

Relaterede varer

Comfy leggings i camel fra danske Blanche CPH.

Hele den lækre comfy serie fra danske Blanche er fremstillet af genbrugs plastflasker.

Pantonefarve: Tigers Eye

Varenummer: 81158

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Tigers Eye

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Størrelsesvarende, Tight med stretch

Størrelse

XS, S, M