COMFY LANGÆRMET RULLEKRAVEBLUSE – GRØN

499 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 35 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Tight med stretch

Comfy langærmet rullekravebluse fra bæredygtige BLANCHE i fin grøn farve med hvidt logo. Den lækre rullekrave er fremstillet af genbrugs plastflasker. Blusen er silkeblød og super behagelig at have på, modellen er tight men med masser af strech og den strammer ingen steder.

Bruge blusen under skjorter eller strik og lad ærmet titte frem. Brug den som t-shirt/top under en blazer eller jakke. Bruge den alene med et par jeans eller bukser.

Brug også toppen sammen med Comfy leggins med logo under en kjole, og vise både ærmer og ben med Blanche logo for at fuldende dit look.

Pantonefarve: Agave Green

Relaterede varer

-50%
799 DKK

På lager

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Agave Green

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Tight med stretch

Størrelse

XS, S, M, L