COMFY LANGÆRMET BLUSE – BLACK/BROWN

449 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane
Tight med stretch

Comfy langærmet bluse fra bæredygtige BLANCHE i sort med farvet logo. Den lækre top er fremstillet af genbrugs plastflasker. Blusen er silkeblød og super behagelig at have på, modellen er tight men med masser af strech og den strammer ingen steder.

Brug også toppen sammen med Comfy leggins med logo under en kjole, og vise både ærmer og ben med Blanche logo for at fuldende dit look. 

Se de andre lækre styles i samme kvalitet her. 

Mål str. 36:

Bryst: 38 cm
Længde: 62 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Du kunne også være interesseret i...

Comfy langærmet bluse 

Den lækre comfy bluse fra Blanche kan style på mange måder og er en god basis style i din garderobe. Bruge den under skjorter eller strik og lad ærmet titte frem. Brug den som t-shirt/top under en blazer eller jakke. Bruge den alene med et par jeans eller bukser.

Vaskeanvisning: 

Blusen kan vaskes på 30 grader skånevask i maskinen. Følge altid vaskeanvisningen i tøjet og vask den kun sammen med andet tøj i samme farve. 

Pantonefarve: Black 

Farve

Black

Kvalitet

87% Recycle Polyester,13% Recycle Elastane

Mål

Tight med stretch

Størrelse

S, M, L

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.