CANADA KABEL STRIK – OATMILK – 100% ULD

2.249 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Uld
Normal, Størrelsesvarende

Canada kabel strik i 100% uld kvalitet fra Københavnske The Garment. Flot kabelstrikket mønster på brystet og ryggen samt bred ribkant i halsen ved håndledet og i bunden af strikken. Cool slids detalje foran på blusen.

Strikken har et afslappet og cool look, er normal i pasformen.

Style den med Assisi Wide pants, køb dem her.

Mål str. S:

Bryst 106 cm

Længde: 55 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Relaterede varer

599 DKK

Kun 1 tilbage på lager

Canada kabel strik fra the Garment

Strikken er fremstillet i 100% uld, er super blød og kradser ikke.
Størrelserne er angivet i engelske størrelser.

Vaskeanvisning:

Strikken skal håndvaskes. Lig den fladt til tørre efter vask, så den ikke strækkes for meget. Brug en top fra Seamless Basic under så du ikke behøver at vaske din strik så ofte. Hæng den også gerne ud i fugtigt vejr så den bliver luftet.

The Garment er et Københavner brand grundlagt af Sofia Roe og Charlotte Eskildsen. Deres fokus er bæredygtighed og ønsker at skabe lækre tidsløse styles. Vi er super stolte af at forhandle dette brand og kan på alle måder stå indenfor tankegangen bag designerens måde at tænke på.

Brand

The Garment

The Garment

The Garment er et københavnsk fashionbrand, der blev etableret i 2020. Brandet har en sæson-løs tilgang til deres design og skaber tidløst tøj til kvinder. Deres mål er at genskabe den perfekte garderobe med deres design i bæredygtige materialer af høj kvalitet. De målretter derfor deres brand til kvinder, der ønsker at skabe en garderobe med bæredygtige og personlige styles, der kan indgå i mange forskellige stylinger sæson efter sæson. Bag The Garment står designerne Sophia Roe og Charlotte Eskildsen, der begge er inspireret af en enkel og minimalistisk æstetik. Designet bærer derfor også præg af klassiske snit, neutrale toner og gennemførte detaljer.
Farve

Oatmilk

Kvalitet

100% Uld

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

UK 6 – EU XS, UK 8 – EU S, UK 10 – EU M