CALLA NEDERDEL – LYSEGRÅ – 100% BOMULD

599 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% økologisk bomuld
Normal

Calla nederdel i 100% økologisk bomuld fra esmé studios. Nederdelen har bredt, sort elastik bånd med logo i taljen og lommer i begge sider.

Pasformen er løs og det brede elastisk bånd gør at nederdelen kan placeres både højt og lavt på taljen.

Længde str. S: 80 cm

 

Relaterede varer

Calla nederdel fra esmé studios

Den totalt udsolgt Calle nederdel er kommet i en ny flot lysegår farve. Nederdelen er super feminine og passer til stort set alle overdele. Den er løs og luftig i kvaliteten og er den perfekte sommer-/forårsnederdel.

Styl den på de varme dage med en tanktop, når det bliver køligere tage en blazer eller en strik over og skift sandalerne ud med et par korte støvler. Se vores udvalg af toppe her

Vaskeanvisning: 

Nederdelen kan vaskes i maskinen op 30 grader skåneprogram. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun nederdelen sammen med tøj i samme farve. 

 

Pantonefarve: Chateau Grey 

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.
Farve

Chateau Grey

Kvalitet

100% økologisk bomuld

Mål

Normal

Størrelse

S, M, L