BRUNO STRIK SKJORTE – MØRKE BRUN

1.799 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 21 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

55% Seawool, 20% Nylon, 20% Ecovero Viskose 5% Uld
Afslappet, Onesize

Bruno knit shirt fra danske bæredygtige Blanche i lækker mørkebrun farve. Skjorten/strikken har knappelukning foran, 2 store lommer på brystet også med knapper, strikket bælte i taljen samt knapper ved begge håndled. Hvis ikke man ønsker bæltet er dette aftageligt.

Strik skjorten er oversize og løs i pasformen, så køb gerne en størrelse mindre end normalt.

Det er kun fantasien der sætter en grænse for stylingen af denne strik skjorte. Bruge den som en strik over et par leggins eller jeans. Brug den også som cardigan eller en let form for overtøj.

Den er super blød og behagelig at have på og giver et trendy look. Stylen den sammen med Bruno knit bukserne for et cool og ton in ton look.

Mål str. S:

Brystmål: 128 cm

Længde 85 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Pantonefarve: Toasted Coconut

Relaterede varer

Brand

Blanche cph

Blanche cph

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør. Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening. Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.
Farve

Toasted Coconut

Kvalitet

55% Seawool, 20% Nylon, 20% Ecovero Viskose 5% Uld

Mål

Afslappet, Onesize

Størrelse

XS, S, M, L