BRUNO STRIK LEGGINGS – MØRKE BRUN

479 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

55% Seawool, 20% Nylon, 20% Ecovero Viskose 5% Uld
Tætsiddende

Bruno strik leggings pants fra danske bæredygtige Blanche i lækker mørkebrun farve. De lækre strik leggings har elastik i taljen og har en tætsiddende pasform. Størrelsen er størrelsesvarende.

Man kan bruge dem både som leggings eller bukser. Style dem med en oversize lang skjorte og en blazer over, eller en t-shirt, tank top eller stor strik.

Bukserne er super blød og behagelig at have på, de hverken kradser eller strammer nogen steder. Stylen den sammen med Bruno knit skjorten for et cool og ton in ton look.

Køb matchende strik skjorte her.

Mål str. 36:

Talje: 69 cm

Hofte: 93 cm

Længde: 81 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse. Pantonefarve: Toasted Coconut

Du kunne også være interesseret i...

Farve

Mørke brun

Kvalitet

55% Seawool, 20% Nylon, 20% Ecovero Viskose 5% Uld

Mål

Tætsiddende

Størrelse

34, 36, 38, 40

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.