BOB RULLEKRAVE BLUSE – MØRKEGRÅ – 100% MERINO ULD

479 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Mulsingfree Oekotex 100 Merino Wool
Størrelsesvarende, Tætsiddende

Bob rullekrave bluse fra danske Birgitte Herskind i lækker og blød Marino uldkvalitet. Blusen er højhalset med en straight pasform. Blusen er størrelsesvarende men tætsiddende både på krop og ærmer.

Er du ikke til rullekravebluser fås denne bluse også med polokrave eller med rund hals, se dem her.

Længde str. S: 61 cm

Relaterede varer

-60%
-40%
-50%
1.249 DKK

På lager

Bob rullekrave bluse i dark grey fra danske Birgitte Herskind.

Strikken er fremstillet i 100% Mulsingefree Oekitex Marino uld, er lækker blød og skøn at have på. Den kradser ikke og har en flot pasform. Blusen er tætsiddende på både krop og ærmer og tilpasser sig derfor din krops former.

Styling af Bob rullekrave bluse:

Alle har brug for en lækker rullekrave bluse i deres garderobe når vi nærmere os efterår og vinter. Den er perfekt til at have under de overdele du har i dit klædeskab som hurtigt bliver for kolde, når vi går ind i de koldere måneder. Brug en tætsiddende rullekraver under din strik, dine skjorter og blazer jakker. Rullekrave bluser giver dine styles længere levetid.
Bob rullekrave strik er super flot og feminine og er pæn samme med jeans, wide pants og nederdel. Den er slim i snittet og er pæn hvis man putter den ned i underdelen.
Et cool efterårs-/vinterlook med Bob rullekrave strik, vores Avelon jeans fra Blanche og en blazer eller vest. Carina blazer vest fra Birgitte Hersind er et virkelig godt bud på den perfekte styling til denne rullekrave strik bluse.

Vaske anvisning af Bob rullekrave bluse:

Strikken kan vaskes i maskinen på 30 grader, vi anbefaler at du bruge uldvask program for at skåne din strik så den holder sig pæn i længere tid. Læg altid en strik til tørre efter vaske, undlad at hænge den, da den kan strække sig ud af pasform.

Vi er begge stor fan af Birgitte Herskind og hendes lækre styles. Vi kan 100% stå inde for hendes produkter og materialer.  Alle styles på vores webshop er nøje udvalgt og vi er stolte af vise jer de mange flotte og lækre produkter fra Birgitte Herskind. 

Varenummer: 4240825
Pantonenummer: Dark Grey

Brand

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

Det danske Brand Birgitte Herskind blev oprettet i 2013 og har base i København. Hun er kendt for at skabe minimalistisk kvalitetstøj til kvinder og kombinere de klassiske shaps med moderne  og rå designs.
Tøjet er stilrent og tidsløst og er skabt til at kunne passe ind i alle kvinders garderober.

Birgitte Herskind har stor fokus på kvalitet og pasform og får de fleste af hendes smukke styles fremstillet i Europa. Farverne ligger i den mere neutrale ende af skalaen og kan nemt mixes og matches med de feminine prints.

Farve

Dark Grey

Kvalitet

100% Mulsingfree Oekotex 100 Merino Wool

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Mål

Størrelsesvarende, Tætsiddende