AVELON JEANS – GREY STONE WASHED

1.199 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

80,5% Økologisk Bomuld, 11% Polyester, 7% Bomuld
Højtaljet, Relaxed fit

De super cool Avelon jeans fra danske Blanche i Grå stone washed. Jeansene er højtaljede, har et oversize look med vidde på lårene og afstumpede ben. Klassisk lynlås lukning med knap i livet, lommer i begge sidder samt bagpå.

Avelon jeans er store i størrelsen så køb gerne 1 til 2 numre mindre end du normalt bruger.

Avelon Jeans er de perfekt jeans, de har en super god pasform, sidder virkelig godt og passer til stort set alle former og aldre. Den grå stone wash er cool og passer til alle overdele.

Hvis du synes det er svært at købe jeans, så lover vi dig at du ikke bliver skuffet over Avelon Jeans - det er virkelig de perfekt jeans.

Mål str. 26:

Inderside ben og ned: 70 cm

Talje: 72 cm

Størrelsesguide:

XS str. 25

S str. 26 og 27

M str. 28 og 29

L str. 30 og 31

Pantonefarve: Grey stone washed

Du kunne også være interesseret i...

SALE
279 kr.

På lager

Farve

Grey stone washed

Kvalitet

80,5% Økologisk Bomuld, 11% Polyester, 7% Bomuld

Størrelse

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Mål

Højtaljet, Relaxed fit

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.

Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.