APRIL RIB FLAIR LEGGINGS – CHARCOAL GREY

249 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

48% cotton organic, 48% recycle polyester, 4% elastane
Normal

April rib flair leggings i skøn rib kvalitet med bredt elastik bånd med esmé logo i taljen samt flaired ben.  

April rib flair leggings er super cool og behagelig at have på, de strammer ingen steder og holder pasformen. Ribkvaliteten gør at de er slim, men normale i størrelse så køb den størrelse du plejer.

Se de andre lækre styles i samme kvalitet her

Længde str. S: 80 cm (inseam)

Du kunne også være interesseret i...

SALE

April rib flair leggings

Lækre og smarte leggings med flaired ben fra danske esmé studios i smart ribbet bomulds-/polyester mix. Rib strukturen i stoffet giver leggingsene/bukserne et sporty og afslappet look. I taljen er der elastikbånd i sort med hvidt esmé studios logo. Kombinationen af elastikken og den lækre kvalitet er helt perfekt og gør at de fede leggings kan bruges på flere forskellige måder og til mange forskellige anledninger. Kort sagt er leggings i rib fra esmé studios det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et par nye leggings.

Vaskeanvisning:

Bukserne kan vaskes i maskinen på 30% grader. Følg altid vaskeanvisning i tøjet og vask dem kun sammen med andet tøj i samme farve. Hæng eller læg dem fladt til tørre, så de ikke strækker sig for meget i våd tilstand.

Pantonefarve: Charcoal grey

 

Farve

Charcoal Grey

Kvalitet

48% cotton organic, 48% recycle polyester, 4% elastane

Mål

Normal

Størrelse

XS, S, M

Brand

Esmé Studios

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson. [/col] [/row]