APRIL RIB BIKER SHORTS – SORT

349 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

48% cotton organic, 48% recycle polyester, 4% elastane
Normal

April rib biker shorts i skøn kvalitet med bredt elastik bånd med esmé logo i taljen. 

April rib biker shorts  super cool og behagelig at have på, de strammer ingen steder og holder pasformen. Ribkvaliteten gør at de er slim, men normale i størrelse så køb den størrelse du plejer.

Se også April rib leggings her: 

Relaterede varer

April rib biker shorts

Lækre og smarte biker shorts fra danske esmé studios i smart ribbet bomulds-/polyester mix. Rib strukturen i stoffet giver shortsene et sporty og afslappet look. I taljen er der elastikbånd i sort med hvidt esmé studios logo. Kombinationen af elastikken og den lækre kvalitet er helt perfekt og gør at de fede biker shorts kan bruges på flere forskellige måder og til mange forskellige anledninger.

Vaskanvisning:

Shortsene kan vaske i maskinen på 30% grader. Husk at vask dem sammen med resten af dit sorte tøj. Hæng eller læg dem til tørre.

Pantonefarve: Black

 

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.
Farve

Black

Kvalitet

48% cotton organic, 48% recycle polyester, 4% elastane

Mål

Normal

Størrelse

S, M, L, XL