ANNEBELLE RING – CHAMPAGNEFARVET RÅDIAMANT

1.799 DKK

Ryd
Bestil inden 12 timer 33 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

Forgyldt 925 sterlingsølv i et18 karat, 3 mikron tykt guldlag
Almindelig

Den smukkest ring med råslebet champagnefarvet diamant. Ringen er enkelt, feminine og på samme tidspunkt super cool. Alle de smukke diamanter fra Studio Loma er unikke og omkring 4,5 og 5,5 mm. Alle smykker er fremstillet i en fairtrade produktion og alle diamanter er konfliktfri.

Brug ringen alene eller i kombination med andre ringe, alt efter hvilket look du går efter. Ringen fås også med grå- eller sort diamant.

Alle ringe fra Studio Loma kan fås i sterling sølv og har vi ikke din størrelse på lager, kan vi skaffe den i løbet af få dage.

Brand

Studio Loma

Studio Loma

Studio Loma et lille dansk design studio beliggende i Aarhus.  De er kendt for at designe smukke, håndlavede smykker med flotte ædelsten, herunder råslebne diamanter. Alle ædelsten er håndslebne og gør at hvert smykke er unikt. Smykkerne er lavet i Indien i en Fairetrade produktion og alle diamanter er konfliktfri. Martine Bach Kristensen som er både ejer og designer, ønske at skabe smukke tidsløse designs som er enkelte, organiske og samtidige moderne.
Farve

Champagne

Kvalitet

Forgyldt 925 sterlingsølv i et18 karat, 3 mikron tykt guldlag

Størrelse

52, 54

Mål

Almindelig