ANAIS KJOLE – SORT

649 kr.

Bestil inden 5 hours 54 minutes så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

61% Polyester, 39% RCY Polyester
Normal, Størrelsesvarende

Anais kjole fra danske Blanche CPH i flot shinny polyester kvalitet. Kjolen har en super flot og flatterende pasform med dyb v-hals udskæring. Kjolen falder utrolig flot og fremhæver din krop alle de rigtige steder.

Der er lille lynlås i siden. På ryggen er det sporty Blanche logo trykt i ton in ton.

Brug kjolen både til hverdag og fest. Brug den med en tank top eller en t-shirt under og et par sneaks, hvis du ønsker at styles kjolen lidt ned. Super elegant med stilletter og en blazer over.

Mål str. S:

Bryst 76 cm

Længde: 134 cm

Størrelserne varierer med 1-2 cm pr. størrelse.

Du kunne også være interesseret i...

SALE
649 kr.

På lager

Anais kjole i sort

Den smukkes polyester satin kjole fra danske Blanche CPH.

Farve

Black

Kvalitet

61% Polyester, 39% RCY Polyester

Mål

Normal, Størrelsesvarende

Størrelse

36, 38, 40

Brand

Blanche cph

Blanche 

Det københavnske fashionbrand Blanche CPH er et nyere, dansk designet, bæredygtigt mode brand til kvinder. Brandets største fokus er bæredygtighed, hvilket tydeligt kommer til udtryk i alt hvad Blanche gør.
Produktionen af tøjet foregår hovedsageligt i Europa og medfører derfor en kortere transport og dermed en mindre forurening.
Størstedelen af de smukke styles består af enten økologiske fiber, er GOTS certificerede eller fremstillet af overskydende materiale fra tidligere produktioner. Blanche er kvalitetstøj til kvinder med en moderne tilgang til tidløst design og nedtonede farver i sammenspil med tidens tendenser.