AMALFI COAT – CAMEL

2.599 DKK

Ryd
Bestil inden 11 timer 20 minutter så sender vi ordren i dag

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Polyamid
Oversize

Amalfi coat fra Lovechild er super cool og den helt rigtig trend, hvis du er på udkig efter en unik jakke til vinter! Jakken har en shinny overflade.

Jakken er midi længde, oversize og løs i pasformen, købe 1 -2 størrelser mindre end normalt. Frakken har lille herre krave, 2 store lommer foran samt slids bagpå. Ved håndleddene er der stropper som kan knappes ind hvis man ønsker at ærmet ikke er så bredt.

Jakken er stylet over Claire nederdel og Maggie strik - se dem begge her.

Relaterede varer

Amalfi coat fra Lovechild 1979

Unik og super trendy jakke i flot shinny camel farve.

 

Vaskeanvisning af Amalfi coat:

Jakken er fremstillet i 100% polyamid. Jakker en foret med en 100% polyester lininng og tåler ikke maskinvask. Jakken kan aftørres med en våd klud men skal ellers renses.

Lovechild 1979 fremstiller de lækreste styles som du kan bruges sæson efter sæson.

Brand

Lovechild 1979

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode. De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline!
Farve

Tahini

Kvalitet

100% Polyamid

Mål

Oversize

Størrelse

34, 36