ALLURE BLUSE – TEA LEAF – 100 % BOMULD

300 kr.

På lager

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% økologisk bomuld
Onesize, Passer alle størrelser, Tætsiddende

Allure bluse fra Seamless basic i 2x2 tib i 100% økologisk bomuld.  Blusen har lange ærmer og rund udskæring med ribkant. Dobbeltstikning på ærme og i bunden af blusen. Der er er ingen sidesøm eller synlige syninger i siderne.

Blusen er flexibel i pasformen, den er onesize og tilpasser sig alle størrelser.

Allure fåes også i flere farver, se dem her her.

Længde: 75 cm

Du kunne også være interesseret i...

Allure bluse

De populære og lækre basic styles fra Seamless Basic er et musthave i enhver garderobe. De fremstilles i både bomuld, uld og silke og kan derfor bruges hele året. De findes i mange farver og forskellige shapes og passer på den måde samme med hele din garderobe.

Brug bomulds og silke stylesene i foråret og skift dem ud med uld når det bliver koldere. Alle styles er bløde og behagelige at have på.

Produktspecifikationer

  • 100% Bomuld, økologisk
  • 2×2 Rib
  • Fleksible pasform
  • Ingen sidesømme
  • Langærmet
  • One size

Vaskeanvisning

Allure bluse kan vaskes i maskinen ved 30 grader. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet og vask kun blusen sammen med andet tøj i samme farve. 

Alle bluser kommer i en FSC certificeret paper bag med vedlagt vaskeanvisning.

Farve

Tea Leaf

Kvalitet

100% økologisk bomuld

Mål

Onesize, Passer alle størrelser, Tætsiddende

Størrelse

Onesize

Brand

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic er et miljøbevidst fashionbrand fra 2018 med fokus på basisitems til kvinder. Deres produkter er alle skabt i lækre materialer som bomuld, merinould og silke. Sortimentet består af tidløse basis toppe, bluser, leggins og undertøj, der er uundværlig i enhver garderobe. Ejer og stifter af brandet Trine Weber Carlsen har skabt et sæsonløst tøjmærke, der med naturlige og smukke materialer holder sæson efter sæson. Brandet har et simpelt onesize koncept, der gør det nemt at shoppe de forskellige styles. Konceptet gør også produktionen mere bæredygtig, idet overdele er tubestrikket og klippet af i længden. Det giver mindre materialespild og gør samtidig tøjet mere komfortabelt pga. et fleksibelt fit.