ADDISON JUMPSUIT – SORT

1.039 kr.

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

100% Polyurethane
Løs og oversize

Elegang og rå jumpsuit i sort i faux leather fra Lovechild 1979. Jumpsuitet har drop shoulders, 2 store lommer på brystet med lommeknapper og bælte i taljen som lukkes med D-ring, der løber igennem en løbegang på ryggen. Lille krave, lange ærmer og forneden i begge bukseben er der en strop som giver benet et smart ryk.

Jumpsuiten er oversize og stor i størrelsen, køb derfor gerne en størrelse mindre end normalt.

Med dette super cool jumpsuit er du garanteret den perfekte styling. Det eneste du behøver at tage stilling er til hvorvidt du er til flade eller højhælede sko.

Mål str. 36:

Brystvidde: 114 cm

Taljevidde: 106 cm

Hoftevidde: 106 cm

Længde ben inderside: 77 cm

Du kunne også være interesseret i...

Farve

Black

Kvalitet

100% Polyurethane

Mål

Løs og oversize

Størrelse

34, 36

Brand

Lovechild 1979

[row] [col span="12" span__sm="12"]

Lovechild 1979

Det danske fashionbrand Lovechild 1979 er baseret i København og har eksisteret siden 2009. Designeren Anne-Dorthe Larsen betegner selv kollektionerne som klassiske, gennemarbejdede og tilgængeligt. Balancen mellem det maskuline og det feminine kommer til udtryk i de skræddersyede silhuetter og er perfekt til den moderne kvinde, der ønsker tidløst og luksuriøs mode. De smukke styles er "easy to wear" , de er gennemarbejdet med flotte detaljer og er nemme at style, alt efter hvilket humør man er i. Styles fra Lovechild1979 feminine med et touch af det maskuline! [/col] [/row]