ADA STRIK KJOLE – OFF WHITE

699 DKK

Ryd

Kvalitet:
Pasform:

Beskrivelse:

85% Bomuld, 15% Uld
Løstsiddende

Ada LS midi loose knit dress fra danske esmé studios i lækker uldblanding. Strik kjolen har høj rib hals, skulder detaljer og 8 cm lange rib cuffs på ærmerne. Kjolen er midi længde, som er ca. midt på læggen.

Kjolen er løs i pasformen men størrelsesvarende.

Strikkjoler er altid trendy og moderne og den flotte off white farve gør, at denne kjole kan bruges næste hele året rundt. En kølig sommer aften med bare ben og et par sneaks eller korte støvler. Brug den hele efteråret og vinteren evt. med en blazer eller skindjakke over. Style den med en seamless basistop under hvis det er meget koldt

Mål str. 36:

Længde: 110 cm

Pantonefarve: Egg White

Relaterede varer

-30%
399 DKK

På lager

Brand

Esmé Studios

Esmé studios

esmé studios er et nyt århusiansk Fashionbrand fra 2019. Deres ønske og vision er at skabe et 100% bæredygtigt brand, hvor kvalitet og komfort er i fokus. De flotte styles produceres på certificerede fabrikker, som alle opfylder krav og standarter med hensyn til socialt ansvar samt er BSCI, Fairtrade og GOTS certificerede. De arbejder med forskellige økologiske og bæredygtige materialer og anvender hovedsageligt naturlige fibre. Esmé Studios skaber flotte afslappede designs, krydret med et sporty look og flotte detaljer. Deres styles er tidsløse og holder sæson efter sæson.
Farve

Egg White

Kvalitet

85% Bomuld, 15% Uld

Mål

Løstsiddende

Størrelse

XS, S, M