BLACK FRIDAY HOS CAME STUDIO

Black Friday – hos Came Studio har du mulighed for i forbindelse med Black Friday, at få fingrene i klassiske, tidløse og unikke styles til nedsatte priser. Vi har i forbindelse Black Friday rabat og tilbud på alle styles på vores webshop. Det gælder både på kjoler, bukser, tasker, accessoires, t-shirts, strik, nederdele, toppe, blazer, veste, jakker, jeans samt cashmere.

Vi har rabat i forbindelse med Black Friday på vores smykker fra både Ragbag, Sorelle og Studio Loma. Ønsker du dig en rådiamant i forbindelse Black Friday, så kan du finde den til os med god rabat. 

Vores styles er altid nøje udvalgt, med fokus på god kvalitet, flotte designs og mange muligheder for styling. Alt efter hvilke styles der falder i din smag, har du mulighed for at skabe et personligt look med styles fra Came Studio.

Vi har altid Black Friday rabat på Birgitte Herksind, Lovechild 1979, The Garment, Peoples Republic of Cashmere og mange flere.

I forbindelse med Black Friday hos Came Studio er der mulighed for, at dine drømme om en ny blazer, en ny strik eller et nyt par bukser kan gå i opfyldelse. Came Studio sørger nemlig for at have nogle gode tilbud og nedsættelser på sæsonaktuelle styles. Vi vil friste dig med både shorts, t-shirts, skjorter, bukser, blazer, toppe fra de fedeste High end brands i de lækreste kvaliteter. Du har mulighed for at få fat i de nyeste must-haves til efterår og vinter fra alle vores high end brands. 

Der er ikke noget bedre, end at den taske eller den kjole du har gået og drømt om længe, bliver sat på udsalg i forbindelse Black Friday. 

BLACK FRIDAY – KØB JULEGAVER  I GOD TID HOS CAME STUDIO

Vil du undgå stress omkring julegaverne, og på samme tid spare penge og få gode tilbud. Så er der rig mulighed for dette i forbindelse med  Black Friday hos Came Studio, vi nedsætter nemlig nogle af de fedeste brands. Derudover står vi klar til at guide og hjælpe dig med at finde de rigtige størrelser og pasform der passer dig. Vi vil også altid gerne hjælpe dig med styling af dine nye køb, vi elsker at hjælpe vores kunder og ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores dig. 

Julen kan være en stressende tid for mange, så hvis man allerede kan få styr på nogen af julegaverne i forbindelse med Black Friday er der mere til julehygge i december.

Shopper du julegaver i forbindelse med Black Friday har du mulighed for både at spare tid og penge. De er det vi kalder “2 fluer med et smæk”. Mere julehygge, mindre stress.    

BLACK FRIDAY – BESØG CAME STUDIO I VORES SHOWROOM ELLER CHAT MED OS ONLINE!

Hos Came studio sidder vi også på vores Black Friday klar til, at online chatte med dig, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi hjælper gerne med størrelser, pasform, styling og hvad du ellers kunne have brug for.

SHOWROOM I RISSKOV (Sindalsvej 21, 8240 Risskov)

Du har også mulighed for at besøge os fysisk i vores showroom i Risskov, hvor vi er der for dig. Vi kan hjælpe dig med alt fra vejledning til valg af størrelser og pasform. Vi har mange års erfaring i tøjbranchen og er vant til at hjælpe vores kunder med styling. Vi vil gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse og bliver glad for dine køb.

BLACK FRIDAY – VI ER HER, NÅR DU HAR BRUG FOR OS!

Oplever du også ofte på Black Friday der ikke er tid til dig som kunde? Eller at du ikke får den rette hjælp, fordi der er for travlt på den store dag?

Vores univers har fokus på slowfashion, også selvom vi holder Black Friday. Det er vigtigt for os at have slowfashion og vores kunder i fokus. Vi hjælper dig gerne med hvilke styles du kan style på forskellige måder, så de kan bruges igen og igen. 
Derfor er vores intention heller ikke at sælge så meget som muligt, men derimod at du som kunde får en god oplevelse, hvor du føler dig tilpas med dine nye køb. Vi hjælper dig med hvordan du kan style dine nye styles, også selvom det er Black Friday, vi er online og står klar i vores showroom i Risskov.  

Selvom det er Black Friday, er det vigtigt for os at du modtager samme service som på en almindelig dag. Vores kunder er det vigtigste for os, og derfor nedsætter vi nogle af vores ynglings styles som er et must-have i din garderobe på Black Friday

Vi sidder klar til at hjælpe lige præcis dig og rådgiver dig som var det i en fysisk butik. Så hvis du syntes det er uoverskueligt at handle online, men alligevel ønsker de gode tilbud så skal vi nok hjælpe dig, både på telefon, online chat, og fysisk, hvis dette er noget du ønsker. 

STORT UDVALG AF NEDSATTE LÆKRE SKANDINAVISKE DESIGNS OG BRANDS!

Hos Came Studio har vi blandt andet brands som; Lovechild 1979, The Garment, Birgitte Herskind, Hope, Esmé studios, Blanche cph. mm. Der er rig mulighed for at skabe et personligt look til både festlige lejligheder, men også til hverdag. Med et par nye bukser og en ny blazer, er der mange muligheder for at kreere forskellige outfits. Vi hjælper også gerne med styling. Så skynd dig ind og få fat på de bukser eller den kjole som du måske har drømt om længe eller går og drømmer om. Vi laver nemlig nogle vilde tilbud og rabatter på kvalitet styles, og på must-haves til garderoben her til efterår og vinter. Går du og drømmer om en cashmere strik så er der i forbindelse med Black Friday rabat på den, ligesom der er rabat på vores smykker og sko. 

TØJ TIL EN HVER ANLEDNING HOS CAME STUDIO

Hos Came Studio finder du brands og styles til en hver anledning. Du kan både sammensætte outfits til festlige lejligheder, med eksempelvis vores udvalg af skjorter, bukser, blazer og kjoler fra Lovechild 1979. En anden mulighed er at skabe et casual look, med eksempelvis et par løse habit bukser, en fed taske og en strik fra Birgitte Herskind. Her kan du også spice det lidt op, med eksempelvis nogle lækre smykker fra Ragbag. Er du mere til det klassiske og formelle look, har vi både bukser og blazer sæt, samt en masse lækre skjorter og toppe. Vores styles kan kombineres på forskellige måder, og vi elsker at hjælpe med hvordan du kan style et enkelt item til flere forskellige looks.   

VI GLÆDER OS TIL BLACK FRIDAY!

Vi glæder os til at få dine drømme til at gå i opfyldelse i forbindelse med Black Friday, og til at rådgive dig i hvad du kunne have brug for.

Se vores udsalg her, imens du forbereder dig på de ekstra rabatter. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så du altid er opdateret på de nyeste trends og must-haves, samt de gode tilbud.

På vores instagram og herinde på vores webshop giver vi dig en masse inspiration på, hvordan du kan style dine nye bukser, tasker, blazer, accessoires mm. og udvider din garderobe, med klassiske styles som er tidløse.  

FAQ: 

Gælder Black Friday tilbud både online og i showroom? 

  • JA vores unikke Black Friday rabat gælder ved køb både fysisk og online

Kan jeg bytte varer købt på Black Friday?

  • JA vores bytteregler omfatter også køb på Black Friday.
    Både nedsatte og ikke nedsatte varer fra Came Studio kan byttes. Det er gratis for dig at ombytte en varer også selvom den er købt på udsalg. Dette vil sige, at du altså også kan bytte de køb du laver Black Friday, hvis du ønsker en anden størrelse, farve eller noget helt tredje.

Er der fri fragt på varer købt Black Friday?

  • Vi tilbyder gratis fragt på købe over 999,-, hvilket også gælder Black Friday. 

Bliver i forvejen nedsatte varer yderligere nedsat på Black Friday?

  • NEJ, nedsatte varer nedsættes ikke yderligere.

Hvornår er det Black Friday i Danmark?

Black Friday ligger altid i slutningen af november og falder på dagen efter Thanksgivning som fejres i USA.